Post by unocexmogast on Feb 16, 2022 13:54:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Chaser ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Chaser IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључати новац ▞▞▞
▞▞▞ Street Chaser 2022 version ▞▞▞
Ова игра је супер добра, али покушајте да додате више ликова како бисте је учинили занимљивијом
То је добра игра икада виђена
Не свиђа ми се, иста ствар која је била и није у реду, мисли другачије 😉😍 али све најбоље али и мени се свиђа 🌸
Čuvari Ankore | Free Games To Play
Ова игра нема животе који вам помажу да наставите трку. Графика је одлична, али се заглављују
Добро, али треба доста побољшања у области снаге играча за боље уживање.
Sponzorisano od EGO CHASER Energy Bars – energetska čokoladica koja je posvećena vama. REKLAMA; Uzbudljiva muzika i zabava: Za zaglavljene u
То је веома занимљива игра. има неколико реклама, али остали су добри
Жао ми је, али ова игра је лоша. Све је тако скупо, а ја не могу ништа да купим. Мултиплаиер се заснива само на срећи више него на вештини. Чак је и неправедно према мојим противницима. Редовне мисије вас чак и не награђују. Једина ствар која вас награђује су дневне мисије, а мени дају само хиљаду новчића. Али ти си ставио само једну. Шта је више поента?
Веома је добра игра, свиђа ми се, али да би је инсталирала да успори даће толико савета за инсталирање потребно је 30 минута, али је занимљива игра
Иако постаје прилично тешко у неким фазама, то је добра игра
Суперика
Да бисте победили у трци, потребно је укључити више допуна енергије, иначе је немогуће
Заиста ми се допала ова игрица, али сада сам је избрисао јер нема могућности освајања новчића, па нећете моћи да играте онлајн 🥺🥺
Почнете и дали су вам времена, али ништа да ударите лопова док се време не заврши проверите то и учите из других игара као што су субваисурферс и темпле рун
Young vanish glapwell derbyshire cottages, Bare bones ...
Film director and storm chaser team up to make a more realistic tornado movie · NOW PLAYING. 1:03. A piece of the Dixie Fire's destructive path.
Ви и даље морате да радите на овој игрици и да играчима обезбедите више опреме.. игра постаје веома досадна у смислу да ће сав труд бити протраћен скоро да се ухвати лопов и на крају ће имати ограничено време 😡
Изазови нису добри, у реду, урадићемо то, али нисте дали ниједну лопту и флашу да баците. А ловац трчи веома споро. У точкићу за окретање неке колоне су веома танке када га окрећемо његова промена на другом. заглавио си ове пљачкаше, бубњеве и кутије.
То је тако добра игра, али толико споро ради што игру понекад чини досадном, али је уопште добра.
Прилично ми се свиђа ова игра, али треба да покушате да будете бржи јер је игра лопов бржи од гоњења, лопов има више вештина од гоњења. Гонич мора само да баца флаше и лопту са неким другим стварима, а ја волим графички дизајн јер су лепи.
Cooking Tycoon عمومی fddt
Дајем му оцену 2 бцоз , Док пролази кроз стазу, разбојник лако клизи између препреке и бомбе где док ловац експлодира до бомбе и не вреди.
Када покушам да се извучем са зидова опасности, то ме одведе на другу страну и не успевам. Лоша игра!!😤😡😡😡
Wall Street Journal About the Author Anthony DeCurtis is a contributing editor for Rolling Stone, ... spisak pesama: Disc: 1 - Straight, No Chaser 1.
Волим игру, али проблем је што има превише огласа.
Појачавање и нови автар зависе од новчића, али једва да постоје новчићи када треба.трчати у мисији. Или зидна игра је добра, али због недостатка новчића не можете ажурирати тако 1 звездицу
Имао сам ову игру раније, али мој телефон је каснио са њом па нисам могао да је играм. Последњи пут није имао рекламе, сада јесте. Мрзим како ви покушавате да их натерате да купе игру. Не бих то купио, идем на бигфисх игре, радије бих их играо.
Игра као идеја је добра ... али има много глупих грешака ... и морате потрошити новац да бисте победили ... захтева све више и више модификација.
Волим ову игру, али имам само мали проблем када сте у потери за свим лошим лоповима и не успете, немојте нас сажаљевати, али уместо тога ћемо морати да почнемо од д и поново почнемо и?
Ова игра је прелепа бас супер ококок
😆
Не могу дати више од 1 звездице. Зато што је поправљено.. као што је потребно више живота да би се побољшало здравље и друге ствари, али животи које играч заради аутоматски се смањују... не можете ништа лако надоградити у овој игрици.. ако играте годинама и годинама. Тек тада је могуће било шта појачати.. стварно разочаран овим..
Играм ову игру годину дана. Зашто не дају довољно новчића да играју са више играча. Патетично
То је добра игра, али потребно је доста времена да се отвори, молим вас, промените, а ако ухватите ппл, то не додаје више крви за игру. За све најмање грешке то је добра игра
игра је интересантна и више се не трудим да постигнем гол, јер сада видим да програмери д тек желе своје добитке. Зашто се мора бацати из близине и неће погодити д пљачкаша, због чега морате губити сваку рунду, чиме губите податке.
То је добра игра са пуно невероватних активности и више забаве
ухватио сам 4 разбојника и ударио у баријеру. Био сам изгубљен и морам да почнем од првог пљачкаша. да ли је овако? или било која друга опција за наставак изгубљене утакмице када почнемо следећи пут??
Смешно како је игра лоша!!! Играње нивоа где морате да ударите пљачкаша лоптом, али када ударите лопту, она га промаши без икаквог разлога!! Наставите да јурите и шутирате лопте, али онда се ниво одједном завршава!!! Чиста срање!!😂😂😂 Не могу да верујем да би неко губио време и труд да је развија!!
Веома добра игра и добра графика. Али одложене контроле..
Није лоше, свиђа ми се јер се д игра разликује од осталих игара преживљавања каменовања лоптом, флашом и ускоро
Екстра одлично све похвале💖💖💖💖💖 најбоља
Неке нивое је веома тешко завршити јер се поред вас појављује ограда "игра преко".
Вау ова апликација је тако лепа. Идеја која се користи у јурњави ми се свиђа и многе фазе у мисији су дивне. Не жалим што сам га инсталирао.
Волим игру, али брзина којом је одлив енергије пребрз и приказано је само неколико енергетских кутија
Добре игре ми се свиђају, али само покушавам да добро почнем и да сазнам да ми је игра Лаунцхер у мислима од када сам први пут
Игра је добро написана, али постоје неки велики проблеми у игри, да поменемо само неке су веома мање здравствених трака у тунелу, кретање играча је веома ограничено, када играч покуша да шутне или баци предмет, често двоструки клик не ради. Да бисте додали једну виталну тачку, трака здравља играча се брзо смањује док се здравље ЦПУ-а смањује веома споро; чак и на 2%, може се видети како ЦПУ ради добрих 10 до 15 секунди. Све у свему, то је добра игра, али треба много грешака да се уклоне.
игра је тако фантастична, графика је кул, али само оно што није тако добро, тј. новчићи које не можемо да прикупимо више да бисмо купили било шта у продавници и да се не повезује са Фејсбуком, као ни када завршимо било коју фазу у мисија мора постојати неке награде. тако да морате да радите на томе.